Woningbouw WAM Bouw: een betrouwbare partner voor uw project

Gepubliceerd op: 7 augustus 2023

WAM Bouw is een ervaren en deskundige aannemer op het gebied van woningbouw. Wij realiseren diverse soorten woningen, van eengezinswoningen tot appartementencomplexen, van nieuwbouw tot renovatie. Wij werken samen met opdrachtgevers, architecten, adviseurs en onderaannemers om kwalitatief hoogwaardige en duurzame woningen te bouwen die voldoen aan de wensen en eisen van de eindgebruikers.

WAM Bouw heeft ruime ervaring in het bouwen van woningen in verschillende segmenten, zoals sociale huur, vrije sector huur, koop en zorg. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de woningmarkt en kunnen daardoor goed inspelen op de vraag van onze klanten. Wij denken mee over het ontwerp, de techniek, de planning, de kosten en de kwaliteit van het project. Wij zijn flexibel, innovatief en oplossingsgericht.

WAM Bouw beschikt over een eigen werkplaats waar wij prefab elementen produceren, zoals houtskeletbouw, dakkapellen, gevelbekleding en kozijnen. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te bouwen met minder afval, minder transport en minder overlast voor de omgeving. Wij maken gebruik van duurzame materialen en technieken die bijdragen aan een beter milieu en een lager energieverbruik.

WAM Bouw is een betrouwbare partner voor uw woningbouwproject. Wij leveren onze projecten op tijd, binnen budget en met de afgesproken kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie en samenwerking met alle betrokken partijen. Wij staan voor vakmanschap, klantgerichtheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van woningbouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, onze referentieprojecten en onze mogelijkheden. WAM Bouw: uw partner voor woningbouw.

Kennismaken met WAM Groep

Of u nu een particulier, bedrijf of overheidsorgaan bent, WAM Groep biedt op maat gemaakte bouwoplossingen voor al uw behoeften. Met een rijke geschiedenis sinds 1920, specialiseren we ons in nieuwbouw, renovatie, betonwerk, gevels en schilderwerk. We zorgen voor transparantie met heldere offertes en bieden één contactpersoon voor gestroomlijnde communicatie.

Bij woningbouw begeleiden we van schets tot oplevering, en dit geldt voor individuele klanten tot grote projectontwikkelaars. Voor utiliteitsbouw, zoals kantoren en bedrijfspanden, ligt onze focus op functionaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Hierbij hanteren we de WAMxd (Lean) methode, wat zorgt voor een soepele samenwerking en uitvoering. Als het gaat om verbouwingen, bieden we uitgebreide oplossingen voor woningen en commerciële ruimtes, waarbij kwaliteit en aandacht voor detail centraal staan. Neem contact op met WAM Groep en ervaar zelf onze bewezen expertise.

WAM Groep
Eendrachtstraat 17
1531 DT Wormer

Meer lezen?